Celebration op bezoek

12 november

Het was een waar muziekfeest vanmorgen! We hadden Gospelkoor Celebration op bezoek. Niet alleen zongen zij prachtige liederen, maar Susan Kerstholt - van de Berg, de dirigente van het koor, begeleidde ons ook als we samen zongen en dat deed ze fantastisch.

Ook onze kinderen hadden in de dienst een eigen moment en gingen daarna naar de zondagsschool waar ze bezig gingen om hun meegebrachte schoenendozen voor actie schoenendoos zo mooi mogelijk te maken, nadat ze een verhaal hadden gehoord over dat je iets liefs moet doen met dat wat je krijgt. Het staat in Mattheus 25: 14-30.

De preek ging vanmorgen over Matheus 5 vers 3:11 de zaligsprekingen van Jezus in de Bergrede, in een preek van Jezus. We hebben ingezoomd op vers 9 dat gaat over vredestichters die kinderen van God genoemd zullen worden. We hebben geleerd dat het bij deze vrede niet gaat om het wegnemen van geweld, maar om de vrede tussen jou en God en het stichten gaat het om de passie om die vrede aan de wereld te willen laten zien. En door Jezus kruisdood is er vrede tussen jou en God. Het Kind van God zijn geeft jou de taak om God’s vrede uit te dragen, je hoeft niet mensen over te halen, dat doet God! Wat een mooie boodschap van God gebracht door Donavan Pinontoan. Wil je foto”s zien van deze ochtend? Kijk dan even in ons fotoboek!

 

Inloggen

Agenda

16 feb 10:00: Dienst. Voorganger: Bennie Kooistra

16 feb 16:30: GEEN ROCK SOLID I.V.M. VAKANTIE!

19 feb 9:30: Creatieve koffie-ochtend

19 feb 19:30: Preekvoorbereiding

23 feb 10:00: Dienst. Voorganger: br. Dick Hoekman

Fotoboek