Hoera! Kamerkoor Pur Sang is jarig!

4 maart

Op vrijdag 20 april om 20.00 uur viert het Oldenzaals Kamerkoor Pur Sang zijn 20e verjaardag met het  concert Magnificat in de Plechelmusbasiliek in Oldenzaal. Tijdens dit jubileumconcert zal het Jongemannenkoor Oldenzaal samen met ons dit feest zingend vieren. Het wordt een echt Oldenzaals feest!

Het 20-jarig bestaan van het koor wordt gevierd met muzikale werken van bekende en minder bekende componisten. Zo worden er Magnificats uitgevoerd van Pärt, Dyson en Monteverdi. Maar ook Lauridsen, Whitacre en Allegri passeren de revue. Een gevarieerd programma, van bijzonder ingetogen tot bruisend en hoopgevend.

De algehele leiding is in handen van niemand minder dan onze dirigent Frank Deiman. Het Jongemannenkoor staat o.l.v. Mariëtte Effing. 

De entree voor het Jubileumconcert Magnificat is € 12,50 (incl. consumptie) per persoon, kinderen tot 12 jaar gratis. Reserveren kan eenvoudig via www.pursangtwente.nl of koop uw kaartje(s) bij de VVV in Oldenzaal. De kerk is open vanaf 19.30 uur.

Wie jarig is, trakteert!

Na afloop van het concert heffen we graag het glas met u in het nabijgelegen Stadshotel/Café Ter Stege. Uw concertkaartje  is dan tevens goed voor één consumptie, dus bewaar het goed!

Maak uw avondje uit compleet

Maak uw avondje uit compleet met een heerlijk diner bij Brasserie Le Sourire aan de Groote Markt 11 te Oldenzaal (info@brasserielesourire.nl)  met een speciaal voor dit jubileum samengesteld tweegangen diner voor maar € 17,50 (driegangen € 19,75) of bij Stadshotel ter Stege, Marktstraat 1, Oldenzaal (info@terstege-oldenzaal.nl) waar u € 2,50 korting krijgt op een hoofdgerecht naar keuze. Van deze actie kunt u gebruik maken op vertoon van uw entreekaart voor het concert. Voor beide restaurants is reserveren verplicht o.v.v. Optreden Pur Sang.

Meer informatie over de dinerarrangementen en over Kamerkoor Pur Sang vindt u op www.pursangtwente.nl . Volg Pur Sang ook op Facebook of Twitter (@PurSangTwente). 

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u zich heeft aangemeld als vriend van Pur Sang. U ontvangt onze nieuwbrief maximaal 2 á 3 keer per jaar. Wenst u geen mail meer te ontvangen van ons? Meld u af door een reply op deze mail met als onderwerp “afmelden”. 

 

Een muzikale groet en graag tot ziens op 20 april!

Namens Kamerkoor Pur Sang,

 

De concertcommissie

 

Inloggen

Agenda

9 apr 19:30: Witte Donderdag. Dienst via YouTube

10 apr 19:30: Goede Vrijdag. Dienst via YouTube

11 apr 19:30: Stille Zaterdag. Dienst via YouTube

12 apr 10:00: Pasen! Dienst via YouTube

28 apr 19:00: Gebedsgroep

Fotoboek