Nieuw gebouw

Op zondag 29 april hadden we de eerste samenkomst in het gebouw OntmoetingsCentrum 't Venster. We begonnen met een lekker kopje koffie. Overal in de zaal stonden tafeltjes  en er was voor iedereen plek. Tijd om even om ons heen te kijken. 

Erik heette ons welkom. In september zullen we een speciale viering hebben om ons bestaan en de verhuizing te vieren. Nog even tijd om te wennen en de dingen nog een nieuw plaatsje te geven.

Donovan Pinontoan ging de rest van de dienst voor. Hij vertelde dat we allemaal met onze gevoelens (en emoties) deze dienst in gingen. We missen de Catsstraat, 't Venster zoals het vroeger was of we zijn heel blij hoe het nu geworden is. Maar dat is niet de kerk! Ons geloof maakt de kerk. Zoals het thema al weggaf: Stenen maken het gebouw, mensen de gemeente.

Een bijzondere dienst op deze mooie zondag.

 

Inloggen

Agenda

16 jan 18:30: Alpha cursus

20 jan 10:00: Dienst. Voorganger: ds. Nico Schipper

20 jan 19:00: Jeugd van Tegenwoordig

27 jan 10:00: Dienst. Voorganger: ds. Bennie Kooistra

27 jan 18:30: Rock Solid

Fotoboek