Aktie Schoenendoos

1 november 

 

Zoals elke jaar doen we weer mee aan de Aktie Schoenendoos. Deze keer willen we graag zo veel mogelijk dozen inzamelen. Iedereen kan mee doen! Hoe? 1. Beplak een lege schoenendoos met mooi cadeaupapier 2. bedenk voor wie je een doos gaat vullen: - Jongen of meisje - 2-4 jaar oud - 5-9 jaar oud -10-14 jaar oud 3. Vul de doos met schoolspulletjes; speelgoed en/of toiletartikelen (geen Shampoo en douchegel). 4. Plak een etiket op de doos met daarop vermeld voor welk doelgroep de doos is: Bijv. Boy 5 - 9 years De dozen kunnen de komende zondagen worden ingeleverd. Op woensdag 14 november worden alle dozen naar een verzamelpunt gebracht. Er zijn folders waarin alles goed wordt uitgelegd. Neemt u er eentje mee! 

 

Inloggen

Agenda

23 jun 10:00: Dienst ds. M. de Vos

30 jun 10:00: Dienst. Voorganger: Bennie Kooistra

7 jul 10:00: Dienst. Voorganger: br. Dick Hoekman

14 jul 10:00: Dienst. Voorganger: Bennie Kooistra

21 jul 10:00: Dienst. Voorganger: Bennie Kooistra

Fotoboek