Aktie Schoenendoos

1 november 

 

Zoals elke jaar doen we weer mee aan de Aktie Schoenendoos. Deze keer willen we graag zo veel mogelijk dozen inzamelen. Iedereen kan mee doen! Hoe? 1. Beplak een lege schoenendoos met mooi cadeaupapier 2. bedenk voor wie je een doos gaat vullen: - Jongen of meisje - 2-4 jaar oud - 5-9 jaar oud -10-14 jaar oud 3. Vul de doos met schoolspulletjes; speelgoed en/of toiletartikelen (geen Shampoo en douchegel). 4. Plak een etiket op de doos met daarop vermeld voor welk doelgroep de doos is: Bijv. Boy 5 - 9 years De dozen kunnen de komende zondagen worden ingeleverd. Op woensdag 14 november worden alle dozen naar een verzamelpunt gebracht. Er zijn folders waarin alles goed wordt uitgelegd. Neemt u er eentje mee! 

 

Inloggen

Agenda

18 nov 10:00: Kinder- en gezinsdienst. Donovan Pinontoan

25 nov 10:00: Dienst Bennnie Kooistra

27 nov 20:00: Thema avond "Ze geloven het wel?! Waar leg jij de klemtoon?" door Bert Reinds

2 dec 10:00: Dienst Gerrit van Valen

6 dec 19:30: Financiële gemeentevergadering

Fotoboek