Inzamelen producten voor de Voedselbank

1 november 

Heel praktisch naar de ander omzien door een boodschap extra te doen. De Voedselbank Midden-Twente geeft wekelijks 350 kratten voedsel wel aan gezinnen met een zeer laag besteedbaar inkomen. Dit werk wordt gedaan door 105 vrijwilligers, die dit werk belangeloos op zich nemen. Vanaf volgende week zondag willen we drie zondagen achter elkaar producten inzamelen voor de Voedselbank Midden-Twente. Boodschappenlijstje voor 4 november: Groente conserven in glas of blik Cornflakes, ontbijtgranen en dergelijke . Knakworst, rookworst, harde worst

 

Inloggen

Agenda

23 mrt 9:30: Seminar over het Oude Testament

24 mrt 10:00: Dienst. Voorganger: ds. I. Janssen

26 mrt 19:30: Jaarvergadering gemeente

28 mrt 19:30: Bijbelstudie voor vrouwen "Kinderen van het Licht"

30 mrt 8:30: Proat veur Keerl's

Fotoboek