Inzamelen producten voor de Voedselbank

1 november 

Heel praktisch naar de ander omzien door een boodschap extra te doen. De Voedselbank Midden-Twente geeft wekelijks 350 kratten voedsel wel aan gezinnen met een zeer laag besteedbaar inkomen. Dit werk wordt gedaan door 105 vrijwilligers, die dit werk belangeloos op zich nemen. Vanaf volgende week zondag willen we drie zondagen achter elkaar producten inzamelen voor de Voedselbank Midden-Twente. Boodschappenlijstje voor 4 november: Groente conserven in glas of blik Cornflakes, ontbijtgranen en dergelijke . Knakworst, rookworst, harde worst

 

Inloggen

Agenda

18 nov 10:00: Kinder- en gezinsdienst. Donovan Pinontoan

25 nov 10:00: Dienst Bennnie Kooistra

27 nov 20:00: Thema avond "Ze geloven het wel?! Waar leg jij de klemtoon?" door Bert Reinds

2 dec 10:00: Dienst Gerrit van Valen

6 dec 19:30: Financiële gemeentevergadering

Fotoboek