Inzamelen producten voor de Voedselbank

1 november 

Heel praktisch naar de ander omzien door een boodschap extra te doen. De Voedselbank Midden-Twente geeft wekelijks 350 kratten voedsel wel aan gezinnen met een zeer laag besteedbaar inkomen. Dit werk wordt gedaan door 105 vrijwilligers, die dit werk belangeloos op zich nemen. Vanaf volgende week zondag willen we drie zondagen achter elkaar producten inzamelen voor de Voedselbank Midden-Twente. Boodschappenlijstje voor 4 november: Groente conserven in glas of blik Cornflakes, ontbijtgranen en dergelijke . Knakworst, rookworst, harde worst

 

Inloggen

Agenda

16 jan 18:30: Alpha cursus

20 jan 10:00: Dienst. Voorganger: ds. Nico Schipper

20 jan 19:00: Jeugd van Tegenwoordig

27 jan 10:00: Dienst. Voorganger: ds. Bennie Kooistra

27 jan 18:30: Rock Solid

Fotoboek