Gedachtenisdienst op zondag 25 november 2018

15 november

 

 

Gedachtenisdienst 25 november, laatste zondag van het kerkelijk jaar.

De laatste zondag van het kerkelijk jaar gedenken veel gemeenten de overledenen. Deze zondag wordt ook wel genoemd ‘gedachtenisdienst’ of ‘Eeuwigheidszondag’. De ‘herdenking van onze overleden zusters en broeders - en allen die gemist worden’ zal plaats vinden in de dienst op de laatste zondag van het kerkelijk jaar, dus op 25 november. De namen worden dan genoemd en aan de Paaskaars worden kaarsen aangestoken als symbool dat het Licht van Pasen niet gedoofd is bij het overlijden van onze dierbaren. In de dienst zal er tevens voor een ieder die kortere of langere tijd geleden iemand is ontvallen, de mogelijkheid zijn om een kaars of waxinelichtje aan te steken. Wij nodigen u en de familieleden van harte uit om deze bemoedigende dienst ook bij te wonen.

Met vriendelijke groet, Namens de raad, de werkgroep diensten, en Andrea Holterman en Janske Kuipers, Ds. Bennie Kooistra

 

Inloggen

Agenda

25 aug 10:00: Dienst. Voorganger: ds. Bennie Kooistra

1 sep 10:00: Dienst. Voorganger: ds. Bennie Kooistra

8 sep 10:00: Dienst. Voorganger: br. Donovan Pinontoan

Fotoboek