Volkskerstzang 2018

VOLKSKERSTZANG 2018 HENGELO

Kerst 2018 begint dit jaar extra mooi met een bijzonder, sfeervol kerstevent.
De jaarlijkse Volkskerstzang is ook dit jaar in de Onze Lieve Vrouwekerk, de verbouwing van het gemeentehuis is nog in volle gang. Optredens zijn er van Roon Staal, singer-songwriter en gospelgroep Promises uit Rijssen. Roon Staal zal nieuwe nummers van zijn kerst-cd laten horen en daarvan enkele zingen met de gospelgroep. Ook zullen dit jaar weer, samen met de aanwezigen, bekende kerstliederen worden gezongen. Deze kerk heeft een ruime capaciteit, maar kom op tijd voor een mooie plaats! De kerkzaal zal in een bijzondere en warme kerstsfeer worden verlicht.
De medewerkenden aan deze Volkskerstzang op een rijtje: Roon Staal, Noord-Holland; Gospelgroep Promises, Rijssen; alles onder de vakkundige leiding van dirigent Wim Rijstenberg.
Aanvang is 17 december 19.30 uur. De zaal is open om 18.30 uur. 
Adres: Onze Lieve Vrouwekerk, O.L. Vrouwestraat 6 te Hengelo.
De toegang is - zoals altijd - gratis. Er wordt wel een collecte gehouden om de kosten te dekken en het voortbestaan van de Volkskerstzang Hengelo te waarborgen. Van harte aanbevolen!
Voor meer info: https://www.volkskerstzanghengelo.nlhttps://www.facebook.com/Volkskerstz... Roon Staal music (www.roonstaal.com) gospelgroep Promises Rijssen (http://wwwgospelgroep-promises.nl/)

 

Inloggen

Agenda

25 aug 10:00: Dienst. Voorganger: ds. Bennie Kooistra

1 sep 10:00: Dienst. Voorganger: ds. Bennie Kooistra

8 sep 10:00: Dienst. Voorganger: br. Donovan Pinontoan

Fotoboek