Eet- en gesprekskring 25-45 jaar

Uitnodiging - We gaan op donderdag 3 oktober van start met een 2de seizoen eet- en gesprekskring
25-45 jaar!

Hé Jij!

In Baptistengemeente Hengelo gebeurt van alles aan mooie ontwikkelingen. We hebben de afgelopen paar jaren nieuwe (ook jonge!) mensen de gemeente zien binnenkomen. Natuurlijk hopen we dat meer en meer jonge mensen en gezinnen (ook ouderen) er hun geestelijk huis & thuis gaan vinden.
Wat wij en de gemeente belangrijk vinden is dat we elkaar persoonlijk leren kennen, elkaar enthousiasmeren en er voor elkaar kunnen zijn. Om dit persoonlijke contact draait het in onze kringen. De meeste kringen zijn gemixt, maar we krijgen wel signalen dat er ook een behoefte is aan contact met leeftijdsgenoten of met mensen die in eenzelfde ‘levensfase’ zitten met allerhande vragen die deze fase met zich meebrengt; relaties, familie, opvoeding, carrière, (priori)tijd, dromen, geloof etc.

In de gemeente is dat  'als je gaat tellen'  best een hele groep. Maar soms ken je elkaar niet, of alleen van gezicht. Of van jaren geleden, toen je nog op de jeugd zat. Of ben je nieuw in de gemeente. Of zou je het best zien zitten om nieuwe mensen te leren kennen. Om in die behoefte te voorzien, hebben wij (Marcel Hogebrug en Bennie Kooistra) vorig jaar een ‘nieuwe eet- en gesprekskring' opgezet, voor mensen tussen ong. 25 en 45 jaar. 

2 ingrediënten van deze eet- en gesprekskring zijn – naast een maaltijd! – Vriendschap & Verdieping. In deze kring kunnen vriendschappen ontstaan - je deelt elkaars leven, je steunt elkaar, je eet en lacht met elkaar - en er vindt verdieping en geestelijke groei plaats - je verbondenheid en geloof in Jezus wordt aangewakkerd. Ontmoeting met elkaar en met God onder het genot van maaltijd en koffie, voeding voor de maag en de ziel, wat wil je nog meer?! 

We starten op donderdag 3 oktober, 18.30 uur. De frequentie is 6x per jaar, bij iemand thuis, waarbij na het samen eten in ongedwongen sfeer wordt doorgesproken over een relevant thema. Om 21.00 uur ronden we af. Het afgelopen jaar waren we steeds met tussen de 7 en 11 deelnemers. Er is dus nog plek voor jou! Voor meer inlichtingen of wil je je opgeven? Contact dan met Marcel Hogebrug (mchogebrug@home.nl 074-2911991) of ds. Bennie Kooistra (benniekooistra@gmail.com 074-3491183) 

Graag verwelkomen we je dit nieuwe seizoen op deze eet- en gesprekskring!! 

Hier de data van het komende seizoen: 

1e avond: donderdag 3 oktober

2e avond: dinsdag 19 november 

3e avond: donderdag 16 januari 

4e avond: dinsdag 25 februari 

5e avond: woensdag 15 april 

6e avond: dinsdag 2 juni 

 

 

Inloggen

Agenda

31 mei 10:00: Pinksteren. Dienst via YouTube. Voorganger: br. Donovan Pinontoan en zr. Gabriëlle Drost-Stolk

Fotoboek