"Open Doors"-dienst op zondag 15 december

 

De dienst van 15 december staat in het teken van de vervolgde kerk. Een spreker van Open Doors zal ons meenemen in verhalen van christenen die om hun geloof worden vervolgd of verdrukt. Open Doors brengt Bijbels en christelijke lectuur naar landen die daarvoor gesloten zijn. Daarnaast geven zij training en verleent de organisatie praktische hulp, zoals traumazorg en noodhulp. José Kooistra zal in deze dienst ook iets vertellen over haar Muskathlon die zij in samenwerking met Open Doors zal hebben in Irak oktober 2020. We horen in deze dienst verhalen over ontmoetingen met vervolgde christenen. Hoe zij ons kunnen inspireren in het geloof. En op welke manier wij betrokken kunnen worden met de vervolgde kerk. 

 

 

Inloggen

Agenda

12 jan 10:00: Dienst. Voorganger: ds. Bennie Kooistra

12 jan 19:00: Jeugd van Tegenwoordig

13 jan 11:00: Iranese bijbelstudie

13 jan 15:00: Bijeenkomst Eritrese dames

14 jan 17:45: Eet- en gesprekskring 25-45 jaar

Fotoboek