Vrouwenbijbelstudie "De Ontdekkingsreis"

De Ontdekkingsreis, een vrouwen Bijbelstudie die 28 januari van start gaat, is een 6-weekse bijbelstudie waar wij iets langer over gaan doen want we komen om de 2 weken bij elkaar. 
Deze nieuwe bijbelstudie van Beth Moore is anders dan voorheen. Deze studie  is helemaal gericht op de Bijbel, en die is zodanig opgezet met de bedoeling dat je God heel persoonlijk leert kennen.
Je zult stilstaan bij diverse gedeelten in de Bijbel, focussend op gesprekken die je eigen dialoog met God kunnen aanwakkeren. Hoe kunnen wij in gesprek zijn met een onzichtbare God? Wanneer Hij spreekt door Zijn Woord, kunnen wij leren te reageren. Zo kan het leiden tot iets wat God het liefst wil: dat je zó leest dat er een relatie ontstaat. Zelfs het meest eenvoudige antwoord naar God toe, kan een enorm verschil maken. 'Heer, ik vind dit vers verwarrend.' Of: 'God, help me mijn aandacht erbij te houden wanneer ik de Bijbel lees.' Als je vaker je eigen reactie formuleert, word je er steeds aan herinnerd dat bijbellezen niet in het luchtledige plaatsvindt. Integendeel, jij bent in de aanwezigheid van Degene die elk woord op die gewijde bladzijde geïnspireerd heeft.
Vragen mag en bevordert een dialoog: daarom bevatten de schriftgedeelten die je in je huiswerk tegenkomt, een of ander vraagstuk. Je gaat nadenken over je eigen persoonlijk antwoord. 
Deze ontdekkingsreis gaat over jou en God. Je persoonlijke werkboek wordt gecombineerd met een 14-daagse groepsbespreking en een video.
We komen bij elkaar op dinsdagavonden van 19:30-21:00 uur.
Data: 28 jan., 11 feb., 3, 17, 31 maart en 14 april.
Wil jij ook op ontdekkingsreis? Meld je aan bij Edith van der Deen. Email: evddeen@gmail.com