Baptist Rock Solid Drive Thru

Tieners van Rock Solid opgelet!

De leiders van de tienerclub zijn erg benieuwd hoe het met iedereen gaat nu het alweer zo lang geleden is dat ze jullie in real life gezien en gesproken hebben.

Daarom is er op ZATERDAG 9 MEI een aangepast Rock Solid programma: the Drive Thru!

Het is de bedoeling dat je komende zaterdag vanaf 16:00 uur samen met je ouder(s) in de auto naar de kerk komt om een pakketje in ontvangst te nemen. Niet allemaal tegelijk, je ouders hebben inmiddels via de mail het schema met de tijden waarop jij wordt verwacht ontvangen. Er wordt expliciet gevraagd om in de auto te blijven zitten in verband met de corona-maatregelen. Het is net als bij de Mcdrive….even wat ophalen, kort praatje maken en dan weer naar huis voor de rest van het Rock Solid programma dat aansluitend online te volgen is.

Alvast veel plezier gewenst en voor iedereen veel goeds en gezondheid!

 

Inloggen

Agenda

31 mei 10:00: Pinksteren. Dienst via YouTube. Voorganger: br. Donovan Pinontoan en zr. Gabriëlle Drost-Stolk

Fotoboek