Kerkdienst 14 juni – Gods Geest die wel/niet (ver)oordeelt?!

We zijn er als christenen soms zo goed in, elkaar (ver)oordelen. Hebben we dat van onze Hemelse Vader geleerd? Heeft Jezus ons dat voorgeleefd? Of is dat vanuit de Heilige Geest in ons binnenste opgekomen?

Hoe handelt de Heilige Geest aan ons? Hoe spreekt Christus tot ons? Over het oordelen denken we deze 2e zondag na Pinksteren met elkaar na. En dan over het oordelende en storende werk van de Heilige Geest wel te verstaan. Dat gek genoeg toch ook weer zo troostend uit kan pakken.

Hoe dit alles met die 1e Pinksterpreek in verband staat, en ook nog eens met het ‘timpaan van het laatste oordeel’ in de kathedraal van de Bourgondische stad Autun samenvalt, we horen er in de kerkdienst meer over!

Tot zondag!

 

Inloggen

Agenda

10 jan 10:00: Dienst

10 jan 16:00: Rock Solid (digitaal)

10 jan 18:30: Jeugd van Tegenwoordig (online)

12 jan 19:30: NIEUW! Preeknabespreking online

13 jan 19:30: Preekvoorbereiding online

Fotoboek