Kerkdienst 14 juni – Gods Geest die wel/niet (ver)oordeelt?!

We zijn er als christenen soms zo goed in, elkaar (ver)oordelen. Hebben we dat van onze Hemelse Vader geleerd? Heeft Jezus ons dat voorgeleefd? Of is dat vanuit de Heilige Geest in ons binnenste opgekomen?

Hoe handelt de Heilige Geest aan ons? Hoe spreekt Christus tot ons? Over het oordelen denken we deze 2e zondag na Pinksteren met elkaar na. En dan over het oordelende en storende werk van de Heilige Geest wel te verstaan. Dat gek genoeg toch ook weer zo troostend uit kan pakken.

Hoe dit alles met die 1e Pinksterpreek in verband staat, en ook nog eens met het ‘timpaan van het laatste oordeel’ in de kathedraal van de Bourgondische stad Autun samenvalt, we horen er in de kerkdienst meer over!

Tot zondag!

 

Inloggen

Agenda

16 mei 10:00: Dienst. Voorganger: ds. Jan-Martin Berghuis

17 mei 19:00: Leven van gebed-online. Elke werkdag

19 mei 19:30: Preekvoorbereiding online

23 mei 10:00: Pinksteren. Voorganger: br. Tijmen Stuut.

30 mei 10:00: Dienst. Voorganger: ds. G. de Vries

Fotoboek