Doopdienst op zondag 13 september. Aanvang: 10:00 uur

Aanstaande zondag 13 september mogen we een doopdienst houden. Er zal iemand op belijdenis van haar geloof gedoopt worden. Omdat we ons nog steeds aan het corona protocol moeten houden, en we tegelijk veel mensen de gelegenheid willen geven om hierbij aanwezig te zijn, zal deze doopdienst gehouden worden in de Kroeze Danne. De dienst zal geheel in de openlucht plaatsvinden en de doopbediening in de vijver aldaar. Het mooie van deze viering in de openlucht is, dat we daar ook mogen zingen.

U dient zelf uw (tuin)stoel mee te nemen, we mogen geen gebruik van de daar aanwezige stoelen. We mogen wel gebruik maken van de toiletgroep in het gebouw.

Ook bij eventueel slecht weer zal deze dienst in de buitenlucht plaatsvinden, houdt het weerbericht dus goed in de gaten en neem paraplu en/of regenkleding mee.

Het is de bedoeling om na afloop van deze viering met elkaar een hapje te eten/picknicken bij de Kroeze Danne. Hiervoor moet u zelf uw eten en drinken (koffie/thee) meenemen, en we houden hierbij uiteraard de corona regels in acht. Koffie en/of thee zal daar niet gezet worden. Ook dit eten/picknicken zal in de openlucht plaatsvinden.  

Ondanks het feit dat het in de openlucht plaatsvindt, dient u zich toch op te geven voor deze dienst voor een eventueel bron- of contactonderzoek. Hierbij het uitdrukkelijke verzoek om van de mensen die met u meekomen ook de namen te noemen. Aanmelding kan via onderstaande link:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc575TXI9dLCUVNF_bNgj8OdBlq7ZxR...

of per e-mail via  diensten@baptistenhengelo.nl

U wordt van harte uitgenodigd om bij deze feestelijke dienst aanwezig te zijn. Het adres van de Kroeze Danne is:  Kappelhofsweg 14, 7495 RN Ambt Delden.

 

Inloggen

Agenda

27 sep 10:00: Kerkdienst 27 september. Voorganger: ds. G. de Vries

27 sep 19:30: 24-7

29 sep 19:30: Vrouwenbijbelstudie "Leven in Gods ritme"

13 okt 19:30: Vrouwenbijbelstudie "Leven in Gods ritme"

27 okt 19:30: Vrouwenbijbelstudie "Leven in Gods ritme"

Fotoboek