Kerkdienst 13 december. Thema: Dankbaarbaarheid. Voorganger: br. D. Hoekman

In deze dienst gaat het over de kracht van dankbaarheid. Het uiten van dankbaarheid maakt de mens meer tevreden, optimistischer en sterker. Dankbaarheid versterkt de ervaring van het goede in ons leven. Juist als er tegenslagen zijn, helpt dankbaarheid om je innerlijk gemoed ruimer en sterker te maken. Voor welke mensen, gebeurtenissen en situaties in jouw leven ben jij dankbaar? Hoe zou jij dat de komende weken kunnen uiten?

De Bijbellezing is uit Psalm 103:1-12 en 1 Thessalonicenzen 5:18. 

De overdenking vindt plaats door een Pecha Kucha.

 

 

Inloggen

Agenda

10 jan 10:00: Dienst

10 jan 16:00: Rock Solid (digitaal)

10 jan 18:30: Jeugd van Tegenwoordig (online)

12 jan 19:30: NIEUW! Preeknabespreking online

13 jan 19:30: Preekvoorbereiding online

Fotoboek