Leven van gebed

 

“Week van Gebed” wordt een “Leven van Gebed”  

Tijdens en na de “Week van Gebed” werd enthousiast het verlangen geuit om hier mee door te gaan. Juist  in de tijd van de beperkende maatregelen kunnen we dagelijks elkaar zien en spreken, elkaar bemoedigen  en troosten door Bijbellezen en gebed. Vandaar dat we vanaf maandag 1 februari starten met “Dagelijks  Gebed”. Dagelijks ontvangt u in de mail een link voor deelname aan het “Dagelijks gebed” van 19.00 u. tot  19.30/19.45 u. Ook wanneer u niet hardop kunt of wilt bidden bent u van harte welkom om deel te nemen.  Uw deelname zal u bemoedigen en sterken door Gods Woord en Zijn doorwerking in uw leven.

Iedereen die graag mee wil bidden, maar geen vriend of lid is van de gemeente, kan zich aanmelden via pastoraat@baptistenhengelo.nl. U ontvangt dan ook een link voor deelname.

 

Inloggen

Agenda

18 apr 10:00: Dienst. Voorganger: ds. B. Kooistra

19 apr 19:00: Leven van gebed-online. Elke werkdag

21 apr 19:30: Preekvoorbereiding online

25 apr 10:00: Dienst. Voorganger: ds. B. Kooistra

2 mei 10:00: Dienst. Voorganger: br. D. Pinontoan

Fotoboek