Vrouwenbijbelstudie

 

Op 9 maart starten we met een 10-weekse vrouwenbijbelstudie, van 19.30 – 21.00 uur. Samen met God aan de slag om vanuit een gezond, op de Bijbel gebaseerd, zelfbeeld te leven. Ontdek de  helende kracht van de heilige Geest en merk hoeveel God van je houdt. Leer om op een liefdevolle manier  naar jezelf te kijken en van jezelf te houden. 

Een levens-veranderende ervaring, niet alleen voor jezelf, maar ook voor de mensen om je heen,  wanneer jij zult worden zoals God je bedoeld heeft!  Info en aanmelden voor 1 maart bij E. van der Deen, evddeen@gmail.com 

 

 

Inloggen

Agenda

18 apr 10:00: Dienst. Voorganger: ds. B. Kooistra

19 apr 19:00: Leven van gebed-online. Elke werkdag

21 apr 19:30: Preekvoorbereiding online

25 apr 10:00: Dienst. Voorganger: ds. B. Kooistra

2 mei 10:00: Dienst. Voorganger: br. D. Pinontoan

Fotoboek